Second Opinion

Vraag ons om een second opinion

Elke tandarts kijkt vaak net weer even anders tegen bepaalde ontwikkelingen binnen zijn vakgebied aan dan zijn vakgenoten. Daarom kan het een goede zaak zijn om in sommige situaties een tweede deskundige te raadplegen.

Zo’n second opinion kan bestaande twijfels bij u wegnemen en u extra geruststellen – wanneer beide deskundigen eenzelfde inschatting maken -, of u wellicht op grond van goede argumenten juist op andere gedachten brengen. In beide gevallen kan zo’n extra consult daarom bijzonder nuttig zijn.

Omdat u liever niet over één nacht ijs gaat

Uiteraard kunt u altijd bij De Leukste Tandarts van Gouda terecht voor zo’n second opinion. Waarbij we ruim de tijd voor u nemen om eens grondig te kijken wat er zich in uw mond afspeelt en wat in uw geval volgens ons de voors en tegens van de eerder voorgestelde behandeling zijn.

En natuurlijk hebben wij er andersom ook geen moeite mee wanneer cliënten van ons zo’n second opinion elders aanvragen. Sterker nog, eigenlijk houden we wel van mondige patiënten…

Maak een afspraak

Wilt u graag ook eens van ons horen wat onze ervaring met een bepaalde behandelmethode is en hoe wij in uw specifieke geval de effectiviteit en risico’s van zo’n behandeling inschatten? Maak dan hier een afspraak voor een second opinion.